Studie- en oefenmateriaal


Les- werkboek

Bij iedere opleiding dag ontvang je een deel van het les- werkboek dat in een bijbehorende opleidingsmap met ringband opgeborgen kan worden. Iedere hand-out bevat informatie over het betreffende thema, over de meditaties, oefeningen en overige aanverwante onderwerpen. Eveneens staan de huiswerkopdrachten en de quizvragen in de reader. Quizvragen dienen als toetsing voor de mate van begrip en maken onderdeel uit van het schriftelijke examen. Het les- werkboek is een behulpzaam en compleet naslagwerk als de opleiding voltooid is.


Boek ‘Verhelderend Inzicht’

Het boek ‘Verhelderend Inzicht’ van Rikkie Postema bevat veel van in de opleiding voorkomende thema’s. Dit boek wordt de eerste lesdag uitgereikt. Het is beslist niet nodig dit boek vooraf te lezen. Specifieke passages dienen als leesopdracht (huiswerk).

Meditatiekussens en yogamatjes

Op de locatie waar de opleidingsdagen plaatsvinden zijn meditatiekussens en yogamatjes aanwezig (mediteren kan ook op een stoel).


Digitaal magazijn

Op de site van ADISAT zijn in een beschermde omgeving documenten geplaatst waarin alle opleidingsbestanden en -documenten te downloaden zijn zoals behulpzame informatie in het studiejaar als:


  • Handleiding voor het maken van verslagen en het eindverslag
  • Audiobestanden met meditaties en oefeningen
  • Opleidingskalender
  • Diverse informatieve documenten
  • Handleidingen en hulpbestanden
  • Losse bestanden over bepaalde thema’s uit de boeddhistische psychologie en Advaita Vedanta

Er wordt een inlogcode uitgereikt om het digitale magazijn te openen zodat gewenste documenten gedownload kunnen worden.


GEREGISTREERDE EN GEACCREDITEERDE OPLEIDING TOT MEDITATIETRAINER

MEDITATIELERAAR WORDEN

SCHOOL VOOR MEDITATIE

CAT

KTNO

NVST

ZELF TRAININGEN LEREN GEVEN

MEDITATIE VOOR BERDRIJVEN EN ORGANISATIES